submit


«Jag är här för att söka efter min framtida partner i livet. Jag letar efter en bra man och en bra människa också. En man som vet hur man hanterar ett seriöst förhållande. Jag gillar fina restauranger, promenad på stranden, eller till och med stanna hemma med bra samtal och mat. Jag är lätt att vara med och jag är lojal, kärleksfull, söt och förtroende värda. Jag letar efter den där killen som är seriösa i att bygga en relation med.'»Enkelt att du aldrig kommer att ångra. Min inställning är som en solnedgång det beror på hur du behandlade mig)»jag är straight person och har ett öppet sinne. Ivriga att lära sig nya och spännande äventyr som dykning och vandring. Intresserad av att olika kultur och praxis. Jag tittar alltid på den positiva sidan av livet och uppleva livet till sin verklighet jag är öppen person och rakt på sak. Erfarenheter gör mig till en stark person jag vill inte döma människor till att jag istället lyssna jag vet att livet är en.'»Jag är en vanlig kvinna, jag hoppas smart och rolig jag gillar naturen och få utomhus när jag kan, ibland med min kamera eller för en vandring och andra gånger för att arbeta i min vingård,’

About