submit


Hem Registrera dig Logga in Sök Bläddra i Toppen Nu Online Platser FAQ Dejting Affiliate Program Sekretesspolicy kundsupport Copyright Lava Plats som Du vet att jag är en kärleksfull person, varför. eftersom mitt tidigare liv, upplever jag flera gånger för att luras och spelas upp även om jag försöker mitt allra bästa för att älska dem och ge liv åt vår kärlek, men jag antar att det är livet, kanske de Mitt namn Är Julie. Jag tillbringar min tid för att Arbeta och Titta på filmer. Jag letar efter en allvarlig kärlek och Seriös relation. Mina intressen är att titta på film och Laga mat. Jag dompt har arbete nu eftersom jag redan har slut min jag är en enkel människa, med en optimistisk syn på livet, troligen för att jag ville spendera min tid för arbete och familj. Jag är intresserad av att resa utomlands, att träffa människor med olika kultur, religion och förstår att jag Jaelyn år gammal, jag bor ensam, och jag inte har familj och jag jobbar här i marknaden för att sälja grönsaker och frukter är jag långt hår och mycket smal, mina bästa egenskaper är min personlighet. Och jag är fashionista jag och jag behöver någon som kommer att älska mig helt som en kvinna som har ett gott och rent hjärta och jag har så mycket kärlek att ge till en förtjänt partner. Hej, jag är Glädje som jag är år gammal enda aldrig varit gift och inga barn. Jag bor enkel person, lättsam, öppen, älskar att laga mat, baka osv. Jag har varit i Qatar arbetar som salesclerk. Nu är jag i Filippinerna. ljus brunt hår. Jag föredrar själv som genomsnittet. Jag är van vid det att jag är bara en ganska enkel kvinna. Jag älskar att spendera min lediga tid med familjen. Jag gillar friluftsliv och som volleyboll. Och jag älskar att göra, sjunga karaoke med vännerna. Jag har en svart långt hår. Jag har en slim fit jag är en enkel svart skönhet Asiatisk tjej bara är en helt vanlig kvinna. för att vara exakt. Jag kan vara en konservativ, modern och avslappnad beror också på tillfället trovärdig, resor kompisar, omtänksam, respektfull, söt och kärleksfull här

About