submit


DENNA VIDEO ÄR KVALITETEN INTE ÄR DEN BÄSTA eftersom det var filmat tidigare (innan jag fick en ny kamera) med min vlogging kamera ↠ Läs Mig att Tacka dig för. För några år sedan, skrev jag en video som heter»Varför är Det Svårt för Vita Killar Hittills i Filippinerna». I denna video som jag diskuterat några av de kulturella skäl varför. Det finns bra människor och dåliga människor från varje land. Några killar som känner sig desperata, så de sluta med dåliga kvinnor och bara bryr sig inte, även om det skadar andra. Jag älskar Filippinerna. Jag värdesätter de erfarenheter jag hade bott och arbetat där, och framförallt vänner för livet som jag har gjort. Jag är glad att besöka nästa år igen. Filippinska killar är kända för att vara artig, lojal, begåvad, snygg och bra pojkvänner. Om du undrar varför du ska utöka din dating cirkeln till. Här är mina tips för dejting en Filipina. Som en man som är gift med en Filippinska, jag har skapat några tips för folk som börjar dagen din blivande partner. I mig. Jag gör som du panik. Allt du behöver veta om dejting en Filippinsk kvinna. i mer än några minuter. det är en längre. Men det känns kort sagt Vi fokus. Så många killar titta på denna kanal eftersom de är intresserade av i Filippinerna. vad du verkligen vill är Filippinska flickor. men vad gör dessa pine tjejer vill ha. hej alla. så, jag har verkligen grävt i den Filippinska kulturen och bestämde sig för att lära sig om traditionell Filippinsk uppvakta. det är intressant att se. prenumerera gärna på vår kanal. tack. denna video är en kort översikt av den vackra och unika tradition av Filippinska uppvaktning. se till att ha. varför vita killar faller för Filippinska flickor (insider s Secret) Hej Killar, idag kommer vi att prata om vad det är exakt som gör att vita killar galen

About