submit


Testa om denna teori är giltig skulle vara att ta ett team av gamla, hemlösa, fattiga människor från USA och Kanada, och hitta hur många gånger dessa»Chick magneter,’ betyg i Centrala Manila. Dessa damer vill få lite pengar för sig själva och hela hennes familj och hoppas att de rika gamla fat guy dör snart och lämnar sina mynt. Det enkla svaret är att om du håller dig upp, de vill ha bra kvalitet på människan. Ålder är bara en siffra. Betyder ingenting för dem. Om du är attraktiv och är en god människa, varför inte. Min flickvän är ett år yngre än mig och vi trivs bra. Det är nästan som om vi var gjorda för varandra. Utseende är inte så viktigt för dem, men kom igen. Om du ser ut som skit eftersom du inte tar hand om dig sedan vad du förväntar dig. Behandla henne som en fantastisk kvinna, hålla sig friska gjort. Där är den här bilden. Också, mycket kloka synpunkter här. Det är lätt att säga att du är en»riktig»person och inte någon typ av HAVET dreg. Allt du säger är rätt. Jag vill. aktien. detta och hoppas jag. många utlänning världar visa detta. Jag håller med dig om att moraliskt för dig, är inte rätt för. lady att vara gift med någon som är mycket gamla. och då skulle du inte bli förvånad om den unga flickan gjorde varma fötter vad hon tycker om från äldre kille, att hon skulle lämna relationen, bara sådär. Omognad är grejen. Bara säga wat, det är den verkligen. Filipina blir bättre liv. Kille ung snygging. eftersom de flesta andra länder (USA) har ålder hang ups. äldre kille ung flicka endast om rika och eller kändis. PERIOD har jag alltid varit orolig över åldersskillnaden när jag träffar någon i Filippinerna. men jag tycker verkligen att det beror på förhållandet ålder ska inte spela någon roll alls om du har en gemensam grund. Jag måste njuta med min vackra Dotter och nu är min äldsta är redan arbetar jag bara väntar på min yngsta till slut och jag reser henne i 🇸🇬 Singapore och någon gång gå tillbaka Filippinerna 🇵🇭 att skörda mina ris och sockerrör, bara trevliga min yngsta Dotter avsluta jag har min pension från SSS även göra mina barn inte ge mig jag har mina egna pengar för att njuta av. Är inte intresserad av pengarna jag har mitt eget land jag har min egna pengar, pengar är ingenting för den bästa är hjärtat och attityd. Min fru är ett år yngre, varit gift i flera år och så långt är det bra. Styvdotter har högskoleutbildning och arbetar heltid. Jag har aldrig köpt idén om att en mycket yngre fru är en bra match, självklart yttrande. De behöver pengar för att vara riktiga och utländska pengar är mycket bättre för hus och bil och att ta hand om sin familj full stop och sanna dating är Pedofil Vänligen sir kan u hjälpa mig att hitta ett datum för mig. Jag är år gammal separerade i flera år och inga barn. Jag arbetar här som barnflicka i Arabiska familjen. Men jag ska gå hem och jag vill hitta min sanna kärlek i mitt liv. Om det någon man som intresserade mig lägg till mig på Facebook

About