submit


Livet måste gå vidare. Jag är här för att hitta en ny ormbunksblad och kanske till och med en sann kärlek. Jag vill träffa en kille, ärlig flexibel, seriös partner med en massa romantiska älskar att shoppa, dansa, resa, matlagning, bikini älskar stränder»En av de lärdomar som jag växte upp med var att alltid vara sann mot dig själv och låt aldrig vad någon annan säger distrahera dig från ditt mål. Och så, när jag hör om negativa och falska attacker, jag har verkligen inte investera energi i dem, eftersom jag vet vem jag är.Att ge upp betyder inte alltid att du är svag ibland innebär det att du är stark nog att släppa taget. Jag älskar att gå outie mycket sport sinnade person som Lätt kommer att älska att spela volleyboll, tennis, musik är mitt land, vacker och ärlig. ansvarig mannen söt, ärlig och göra mig sin prinsessa ärlig människa. vet hur man handskas med problem om livet som gift. Jag vill träffa en kille, ärlig flexibel, seriös partner med en massa romantiska

About