submit


Jag säger inte att jag bara kommer att gå någonstans och ta den första människa som visar intresse, jag vill ha ett seriöst förhållande och jag vet att jag inte bara gillar det genom att klicka på mina fingrar. Men nu är jag bara inte uppfyller alla män, jag don t vet där för att möta dem. Alla idéer. Jag är en mid-twenties kvinna och jag vill ha en. Jag säger inte att jag bara kommer att gå någonstans och ta den första människa som visar intresse, jag vill ha ett seriöst förhållande och jag vet att jag inte bara gillar det genom att klicka på mina fingrar. Men nu är jag bara inte uppfyller alla män, jag don t vet där för att möta dem. Alla idéer. Sluta leta, de bästa sakerna i livet kom när du inte förväntar sig det. också, kan inte säga att du är desperat, men desperation är ointressant i en kvinna, så är bristen på förtroende, som sagt över säker tenderar att sätta män mindre. Försök att gå vidare i det egna livet, göra det som gör dig lycklig, vara bekväm med att vara ensam och växa i dig själv innan du försöker dela allt som du kan ge till en annan. Inte helt säker på hur jag vill att en man inte ett barn i en mans kropp varje människa bör ha en inre barnet i honom, kul kärleksfull, lekfull, ett sinne för humor. mannens kropp, exakt vad är en mans kropp. Jag är i min s också och känner att jag har en mans kropp. ok mer ut som Brad Pitt än Gerard Butler-men jag tycker både att ha och en mans kropp, för att vara ärlig utseende borde inte vara så viktigt, en anslutning kärlek, passion, förtroende, respekt mycket viktigare. Du verkar härlig så jag önskar dig lycka till i din framtid och hoppas att du finner lycka Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller phishing, Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller phishing, Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller nätfiske, är jag med en tjej som jag har känt i fyra år vi fick tillsammans månader sedan känner jag det som att hon tar mig för givet, eftersom vi fick tillsammans. Varför inte alla fick vara så elak på denna sida när jag försöker bara att ställa frågor. lol. inte alla uppenbarligen. men wtf killar lol. Jag är kvinna och fortfarande oskuld. Jag har kysst killar och gjort saker, men har bara inte haft sex ännu. Är detta normalt

About