submit


Jag har sett min beskärda del av gamla Australiska män att gifta sig mycket ung Filippinska Kvinnor med mycket stora åldersskillnaden. Men för att vara helt ärlig, jag ve också sett en bra rättvis andel av de par som vill gifta sig inom samma åldersgrupp. Jag har en handfull vänner som alla är gift med en Filippinska kvinnor och åldersskillnaden är inte mycket. Det är mellan — år så det är lite rimligt enligt min mening. Nu om en Filippinsk kvinna är år gammal och hon gifter sig med en-årig man, som är en annan historia helt och hållet och den här historien händer att en av mina nära vänner och det är inte en bra historia. Min gamla Australiensisk vän som är runt året gamla, skild från sin hustru, har vuxit upp barn som alla är gifta. Vi arbetade tillsammans och det är så jag känner honom. Han är så bra Aussie kille som det blir. En dag i, runt slutet av en av hans vänner i Brisbane, som hade ägt ett företag i Filippinerna frågade honom om han ville komma till Manila för ett par veckor. Min vän hoppade på möjligheten. Han anländer i Manilla och träffade denna mycket ung vacker tjej något år gamla. Hon var en ensamstående mamma, som hon redan hade en barn från ett tidigare förhållande, en flicka. Hur som helst, han berättade att han bara träffade henne för bara två dagar i Manila och han var tvungen att komma tillbaka till Australien. Vad har hänt inom två dagar för att få honom att göra vad han gjorde nästa var galen. Eftersom hon uppenbarligen visste hur man trycka på rätt knappar. Så, när han kom tillbaka till Australien, min vän berättade för mig att han träffade en Filippinsk flicka och han var på väg att få henne att besöka honom i Australien. Så, han fick genast att arbeta och sponsrade hennes turistvisum för månader och hon kom i slutet av December. Den dag hon kom, min gamla vän bjöd in sina vänner i den lokala pub för några öl och en foder. Han var alla leenden och flinade från öra till öra. Jag var inte där för tillfället, men min fru var. En vecka senare hade jag en möjlighet att träffa min gamla vän i lokala pub för middag och jag gick med min fru och dotter. Det är när jag träffade henne. Sekunder för att möta henne där bara normal introduktion. Men efter en minut, jag tänkte att den här flickan inte var en bra en till min kompis eftersom min vän, min fru och jag var på alla chattar runt, och hon var fast på en ny iPad på Facebook eller vad som helst inte bry sig om att delta i samtalet, alla är fängslade i sin egen digitala värld. En sådan kvinna borde inte ha varit tillåtet att föda i första hand, de pop ut mer avkomma genom sina förlossningskanalen, värre än de själva, tänkte jag för mig själv. Ett par veckor senare, jag gick med min fru och dotter till en pub för att äta middag och sen mötte jag åter min gamle vän och hans Filippinska flickvän. Min kompis hade ett par öl och han drog mig åt sidan började berätta för mig att han var på väg att skicka henne packning. Mitten av januari, min fru får ett samtal från detta Filipino dam på runt pm på eftermiddagen. Hon var alla tårar och behövde någon att prata med om sina problem. Tydligen, min gamla vän ville bli av med han så snabbt att han kom upp med en listig plan och han berättade för henne att han kommer att vara borta för några månader, så hon måste gå tillbaka till början Filippinerna, trots att hennes visum har i månader. Jag bara berättade för henne, Halleluja. Hon förtjänar det. (Faktiskt, det gjorde jag inte säga Halleluja alls, men jag var nära till det). Men hon har en dotter i Filippinerna.min fru inflikade. Jag vet inte bryr sig, ingen av mina problem eller DITT problem, sade jag till min fru. Så långt som jag var orolig för, hon hade en möjlighet att vara i en bra relation med min gamla vän, men hon blåste det och nu är hon gråter över att få tillbaka på plan lite tidigt för att gå tillbaka till Filippinerna. Var min vän en gammal idiot. Ja, till viss del. Men han är en godhjärtad kille och denna otäcka kvinna som drog fördel av hans generositet till det yttersta. Ärligt talat i mitt korta liv, jag har aldrig hört talas om en kvinna som sett en kvinna beter sig som den framför hennes pojkvän. Är jag cynisk av Filippinska kvinnor? Nej. De flesta av dem är verkligen kärleksfull, trogen och väluppfostrad och är hårt arbetande. Men tyvärr för min vän här, han bara gjorde ett dåligt val. Bara träffa någon för två dagar i Manila är inte tillräckligt för att få känna en person. Kanske av desperation, han trodde att det skulle kunna fungera och han förde henne till Australien utan karaktär och attityd av denna mycket unga och vackra Filippinska kvinnan var en riktig skam för honom. Nu, här är tio skäl till varför om du är en gammal, ful och socialt oacceptabelt Australiska mannen, du borde gifta sig eller datum för en Filippinsk kvinna med avsikt att gifta sig här. Jag har fått en vän som är gift med en Filippinsk kvinna och hon är plus år gammal och han är ca två år gamla. Ibland, hon skämtar om att hon kanske ska köpa lite sex leksaker till njutning sig själv eftersom man inte kan göra det. Några månader, hon har inga aktiviteter alls. Jag vet ett par som. Mycket vackra Filippinska fru och mannen är tidigare år. Hon är också plus år gamla. De har tonårsdöttrar, så de gifte sig för ett tag så man var aktiv då. Nu är han inte. Du vet vad de tänker, precis. Nej, du don t. Jag kan väl inte säga du vill att andra människor tänker. Men vet du när jag se ett sådant par, jag har bara ett ord för det går snabbt genom mitt huvud: på ALLVAR. Jag har hört män i min Filippinska vän klaga så dåligt om hur de hatar att skicka tillbaka pengarna till fru s familj och släkt tillbaka i Filippinerna. Om du nu som en man som inte räds att skicka pengar över till Filippinerna, så tack och lov för dina vänliga hjärta. Den filippinska regeringen kan inte leta efter alla dess människor, eftersom de är alltför många av dem, och anledningen till det är för många av dem eftersom det för ett sådant litet land, de ras som galen. Vi klagar här om våra Statliga och Federala Regeringar i Australien, men i jämförelse Regeringen i Filippinerna, den Australiska Regeringen är miljoner gånger bättre service och leverans. Om du har aldrig landat fötterna i Filippinerna, skulle du aldrig vet vad jag talar om. Du har fått det att vara där för att se det för att tro på vad jag säger här. De flesta av din fru och familj släktingar kommer att vara arbetslösa och deras levnadsvillkor som kommer att vara lite grov och tuff. Men inte alla, för att vara rättvis, vissa kvinnor kommer från välbärgade familjer och om så är fallet (du skulle verkligen behöva bry sig om att skicka pengar till Filippinerna för att deras familjer är från medelklassen familjer som kan ta hand om sig själva). Nu, jag har f att skicka pengar till Filippinerna är något som du tror skulle driva dig till vansinne, inte bry att gifta sig med en Filippinsk kvinna, även om hon som ett trevligt är att du skulle kunna dö för. Ärligt talat, en ganska Filippinsk kvinna kunde ha tagit någon plocka av hennes pojkvän tillbaka i sitt eget land. Har du någonsin fråga dig själv denna fråga, varför nu är hon med dig, en gammal ful fart (sorry, men det är sant.)? Inte alla Filippinska kvinnor är gold diggers de Flesta Filippinska kvinnor är snäll, omtänksam, trogen och behandlar sina män som kungar. Men det är några kvinnor som skulle ta dig för en vild åktur och du kommer att betala för det med dina pengar. Om en ung Filippinsk kvinna väldigt klängig från start i din dejting relation, börjar be för detta och att köpa detta till mig, köp mig att, sedan dude, du har på allvar en gold digger på dina händer. Låt s face it, jag har läst och hört berättelser av Filippinska kvinnor som lämnar och skilsmässa sina mycket gamla män när de har chansen: när hon blir Australiska permanent uppehållstillstånd. Det är inget fel med det, alla vill ha ett bättre liv. Bra sak är att du har gett henne möjlighet och du trodde att du älskade henne och hon älskade dig. Men ibland kan det bara vara en tillfällig sak. Ger du henne en anledning att lämna och hon ll lämna. Så, när hon lämnar du, vart tror du att hon kommer att göra härnäst. Det kanske finns en anledning till varför du kan inte ha mycket framgång med din egen typ av kvinnor (Australiska kvinnor) och kanske din första fru lämnade dig för att du inte vet hur man blir en riktig man för att din fru i första hand. Alla i den lokala puben i din hemstad vet att du är en grinig gubbe och din försök att ta sig tillbaka in i en relation med någon Australiska kvinnor har varit ett misslyckande. Så, din wen t till Filippinerna för att prova lyckan, eftersom du har hört från en kompis säger till dig att flickor det kommer att hoppa över när du får det eftersom du är Västerlänning. Nu när du har en vacker flicka som bor med dig i Australien, och om du går ut och träffa vänner, och om hon är den typen av tjej som är öppen socialt (men du är socialt oacceptabelt), skulle du kunna sätta sig i en tuff position om du är en svartsjuk freak. Jag känner en ung Filippinsk kvinna, som är gift med en äldre man under flera år och de har ett par barn som är tonåringar nu, men den här äldre mannen hållit henne inlåst i isolering i en gård. Han ville inte tillåta henne att umgås med grannar eller få nya vänner. Hon ville få ut, men han skulle t tillåter det. Hon skulle be honom Kan vi resa och se platser som Cairns, Mackay, Rockhampton, jag har varit fast här i flera år och jag vill komma bort ett tag och du har aldrig låtit mig få ut. Gissa vad hon gjorde. Hon skilde sig och hon är nu lever med en annan man nästan samma ålder som henne att hon njuter av hennes liv nu. När du är gammal, du bör vara ute efter och att uppfostra barn, dina barn. Det borde ha hänt för länge sedan. Alla dina barn bör nu ha varit gift och hade du ska bli morfar. Men av någon anledning, om en människa dyker upp ur hennes förlossningskanalen, kommer du att ha att göra vad du gjorde — år sedan med din första fru eller andra fru eller vad som helst. Det enda problemet är att du aldrig skulle få se dina barnbarn med denna kvinna och det kommer att komma en tid när du inte kommer att kunna titta efter ditt eget barn, eftersom du skulle vara för gammal och skör, och alla ansvar kommer att gå till dina unga frun. När vi träffar vänner, som hade barn och unga barn, hon avundades dem. Hon skulle bära sina barn i hennes armar och hon hade önskat att hon hade haft en av sina egna. Då hon ll se på mig med de jag vill att tonen i denna typ av ögon. Jag skulle få ledtråd. En jag tänker Är jag Gud. Här är den sak, att kvinnor känner sig fullständig eller låt mig uttrycka det så här, att kvinnor känner att de är verkliga kvinnor när de kan föda barn. Så, om du är en gammal man och läkaren s cut du spermieproduktionen rör, du kan liksom glömma att hela idén om att gifta sig med en ung Filippinsk kvinna som aldrig haft möjlighet att få barn. Jag har sett ett par liknande i Australien kvinnan är så trogen, hon kunde ha skilt sig hennes gamla man för att hitta en annan man att gifta sig och ha barn, men hon älskar hon honom fortfarande med honom. Men du kan se den sorg eller längtan i hennes ögon varje gång hon möter sina vänner med bebisar och små barn. Det är något som s har förnekat att hennes grund av att den gamla mannen gick under kniven en lång tid sedan, innan han träffade henne. Don t glömma att dela, twittra, länka, som om du har haft denna post genom att klicka på dem att dela-knapparna nedan. Tack

About