submit


Jag har tillbringat mer än ett år av mitt liv i Filippinerna. Under loppet av den tiden har jag kommit att älska denna kultur, älskar detta land, och älskar att kalla Filippinerna mitt hem. Men. Jag har också kommit att inse något. Jag har kommit att inse att jag är i en unik situation När det kommer till Tjejer. Här är jag ett år. gamla utlänning semi-flytande i Bisayan, grundläggande kunskap om Tagalog som bor i Filippinerna. Om du nu är Filipino läser detta, jag vill att du ska stanna här och tänker att: Om du inte känner mig, hade ingen aning om vad jag gjorde här i Filippinerna. Vad skulle du tänka? Vad skulle din gissning vara så att hur jag kom hit, och varför jag väljer att stanna här? Nu skulle jag vilja dela med mig av ett mycket vanligt samtal jag har. Efter att ha rest till mer än Provinser är Det säkert att säga att jag har kontakter med en hel del vardagliga Filippiner och Filippinerna. Här är ett mycket vanligt första interaktion (som jag skulle ha i antingen Bisayan eller Tagalog): Filipino Filipina:»Egentligen. C mon. Vem är din flickvän. Det finns massor av bra tjejer här. Vill du att jag ska hjälpa dig hitta en?»Det gör ont. Den meningen har ont i mig så mycket. Varför. Inte för att de tror att det är därför jag är här. Vi vet alla att många utlänningar kommer till Filippinerna eftersom de har träffat en Filipina, har en Filipina Flickvän, eller har en Filipina Fru. Många utlänningar kommer att hitta en Filipina att älska och ta hand om dem. Jag ska vara rakt på sak för att vi vet att många utlänningar kommer att dra nytta av Filipina flickor (det gör ont i mig, det är sjukt, och jag drömmer om den dag då ändringarna). Jag förstår att det skulle vara sunt att anta att jag skulle vara här på grund av att en Filipina. Om du är en utlänning som har en Filipina fru, flickvän eller vistas här på grund av hennes tro inte att jag attackerar dig. Det är jag inte. Det är sagt med så mycket passion och tro att jag kan se det i deras ansikte. Jag kan se det i ansiktet på de Filippiner som säger dessa ord till mig om att De tror att det är den största anledningen till varför jag vill vara här. Att det skulle vara den främsta orsaken till att en utlänning någonsin skulle vilja kalla Filippinerna hem. Det är detta komplett känsla av misstro när jag berättar för dem på annat sätt. I vissa fall, människor kommer att ens börja skratta i den meningen att de verkligen inte tro det. Oftast det som följer:»Varför skulle du vara här»är jag talar. Jag pratar om den fantastiska lilla inspirerande egenskaper jag se på Filippinska hjärtan. Jag talar om den vackra berg, floder och stränder. Jag pratar om mat. Den vackra kultur jag att fortsätta att lära sig från. Den fantastiska Filippiner jag har träffat och haft upplevelser med. Jag pratar om den lycka jag vittne. Jag tala om varför jag älskar Filippinerna. Det är en av de största känslor som jag delar, något som vanligtvis börjar hända. Något förändringar i Filippiner ansikte. Det går från att vara osäker, att intriger, till pride. Det går från osäker på vad du ska tänka, tänker Man-det är några grymma saker här jag ska vara stolta över. Finns det några andra bra skäl att vilja vara en del av denna kultur.»Och låt mig börja med att säga detta. Jag har träffat så många duktig, omtänksam, trevlig, smart, vacker, fantastisk Filippinerna under min tid i Filippinerna. Jag är utåtriktad kille jag har naturligtvis varit bortom intresserad av att vilja lära känna några tjejer bättre, för att komma närmare en flicka här, och att ha en flickvän. Jag har träffat några Filippinerna som genast gör mig önskar att jag hade förmånen av att säga»Det är min Yuba.)». Vänligen tror inte jag är att vara»kaxig eller arrogant»tänkte jag kunde enkelt bara datum och vara med en tjej här eftersom det är inte i den minst, och jag hoppas ingen någonsin tänker på det sättet. Den frågan, som yttrandefrihet, och att nu nu delar jag att jag inte har en flickvän eller fru. Det ger mig en möjlighet att dela med sig och inspirera stolthet i dem. Det hjälper mig att inspirera lite positivt tänkande i medvetandet hos människor jag ser upp till Filippinska folket. Jag har hittat under min tid i Filippinerna och jag har drivit bort någon möjlighet att jag kan ha haft hittills en Filipina och att komma nära en Filipina. Det är inte eftersom jag inte vill. Det är inte för att jag inte är intresserad. Det är inte för att jag inte hittar Filipina är attraktiva Som WOW hur vacker du kan vara. Filipina skönhet bara får hjärtat att smälta. Jag tror ibland när jag träffa tjejer här mitt sinne går galet. Hur söt kan man vara? Hur vacker kan man vara? Jack. Om jag säger»ja, jag har en flickvän»då det förändrar min förmåga att inspirera. Jag förlora chansen att inspirera positiv inställning i någon om Filippinska kulturen. Direkt deras sinnen kommer att glida tillbaka till tanken på att vara med en Filipina är den enda anledningen till att man skulle vilja stanna i Filippinerna. Om jag sa»ja jag har en flickvän»oavsett vad jag säger en hel del lokala vardagliga Filippiner som jag interagerar med kommer alltid tro att det var därför jag var här. Dessa situationer och samtal med lokalbefolkningen, de gör verkligen hända mig ganska ofta. För mig trots att jag kan bara inspirera en person att flytta deras perspektiv som är viktigt för mig. Jag antar att jag är bara så i kärlek med Filippinska kultur och att dela det med Filippiner och världen omkring mig.»Utlänningar första och främsta anledningen till att man vill stanna i Filippinerna är på grund av flickor.»Som jag vet att inte alla s perspektiv jag bara tar upp detta eftersom det har hänt en hel del under min tid här i Filippinerna. När de tror att perspektivet det fortsätter att mata cykeln för att det är sant. Medan om Filippiner driva de andra enkla fantastiska anledningar till varför man bör vara stolt över att kalla detta land hem dela med sig av dessa skäl först och främst med utlänningar och alla andra kanske det kommer att inspirera utlänningar som är här för flickor (av fel skäl) att ÅTMINSTONE respektera denna kultur och dessa vackra kvinnor. Kanske det kommer att ge några Filippinska kvinnor att inte utsätta sig själva eller utlänningar i relationer som kanske inte vara positivt att vara i. Det samma gäller för utlänningar som jag möter. Jag har träffat så många utlänningar som inom några minuter börjar fråga mig om tjejer. I själva verket, bara några dagar sedan en utlänning som sa till mig:»Du måste vara en stor hit med damerna. Jag slår vad om att du har så mycket kul med dem. Få ett par öl i du och jag slår vad om att alla historier att komma ut.»Berättelser om ett år. gamla som trots att kanske ensam i denna aspekt av sitt liv, bara inte håller med människor som fokuserar på att vara med tjejer här som är den bästa delen av Filippinerna. Don t get me wrong jag förstår fullständigt varför utlänningar tala om flickor här så mycket, eftersom de är fantastiska, och ja chansen är stor att du kommer få en hel del uppmärksamhet från dem om du är en trevlig kille. Jag har gjort en hel del mycket nära Filippinska vänner under min tid i Filippinerna. Jag kommer att ge dig ett exempel på något som normalt kommer att ske: jag har en mycket nära vän i Cebu heter Michelle. En dag fick vi hänga ute och letade efter ingredienser till att göra lite mat. Vi åkte till marknaden i Cebu för att plocka upp färska grönsaker. Medan du tittar på grönsaker några av de leverantörer sade i Bisayan Aska som är din make. Återigen, jag har inget fel med varför människor tror på det sättet, eftersom igen, ja massor av utlänningar som är här har flickvänner eller fruar. Men det sker VARJE gång jag umgås med en tjej som är helt enkelt bara en vän till mig, och oftast i en mycket öppen och sång sätt som tjejerna kommer att vara stereotypa som är ansluten till mig. I vissa fall, människor kommer att vara så högljudd om det, att det kan vara obehagligt. Jag kommer alltid att ta tid att svara på människor som gör dessa kommentarer på ett positivt sätt. Jag förklara den fantastiska saker som gör att jag vill vara här och delar av denna kultur som inspirerar mig så mycket. Varför. Eftersom jag tror att om vi pratar om dessa saker mer och dela dem först och främst kanske det kan ha en positiv effekt, jag antar att det är en del av anledningen till att jag blir rädd för att en dag Filipina. Jag blir rädd att jag kommer att förlora chansen att utmana Filippiner att se andra saker i deras kultur som är vackra. För att utmana dem att fokusera på dem först och främst. Det kanske låter konstigt, men det tänkesätt förväntar sig att jag måste ha en flickvän, eller måste vara här på grund av tjejer, och det stora antalet Filippiner som ständigt dela det med mig är Det bara typ vänder mig bort ibland. Du vet aldrig vem du kommer att möta eller sluta med. För allt jag vet att jag skulle kunna falla i kärlek med en dansk tjej i Filippinerna, eller en svensk tjej i Kanada, eller en Filipina i Kanada

About